curacao! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van suzanne denters - WaarBenJij.nu curacao! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van suzanne denters - WaarBenJij.nu

curacao!

Blijf op de hoogte en volg suzanne

24 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

hallo,
morgen ga ik dan echt naar Curacao!
ik vlieg om half 1. heb mijn afscheidsfeestjes gehad! Ik heb toch nog op het laatste moment een huisje kunnen krijgen voor de eerste maand!hierbij de eerste foto's! als ik er echt ben komen er nog wel meer foto's.

kus suus

• 24 Januari 2006 - 19:01

Arnoud:

Hey schatjuh!!!
    Hoewel het 10 maanden terug nog zo ver weg leek, ga je morgen dan echt naar Curacao. Nu ik dit aan het schrijven ben, ben je net 5 minuten boven en mis ik je al!!(dat wordt maar niks..snik!) Ondanks dat vind ik het natuurlijk, net als een ieder, super voor je dat je gaat en wens je dan ook een geweldig leuke tijd toe in Curacao! Love you! Kus Arnoud P.s. Pas, alsje, goed op jezelf!!!!

• 24 Januari 2006 - 20:58

Wouter:

He suus, relax man..he ff vraagje is die jongen linksboven op de foto van afscheid breda peter?? althans hij lijkt er heel veel op. is hij in australie geweest?? heel veel pelzier in curacao en geniet ervan....oja..mocht je ene hilde uit den haag tegenkomen doe dr de groeten van me:p

kus

• 24 Januari 2006 - 22:42

Anke:

NEEEEE niet gaan, ik kom bijna naar huis, met wie moet ik dan nu gaan spelen??? Heel veel plezier daar het moet echt vet worden ben ik van overtuigd, zodra je een nummer hebt in curacao ga ik je bellen (met papa's telefoon natuurlijk) Heel veel plezier dikke kusss

• 25 Januari 2006 - 08:46

Kim:

heel veel succes en zoals ik in mn vorige berichtje al zei..geniet ervan en heel veel liefs voor Ruthline,Autumn,Norman, Gyselle,Mary Ann en Silvana!

• 25 Januari 2006 - 09:56

Ina:

Grandioos dat je een HEEL LEUK HUISJE nog gevonden/gekregen heb. Weer een zorg minder. Alvast welkom op het eiland.Dikke kus Ina

• 25 Januari 2006 - 15:09

Teunezz:

Hey Suske!

Maak me geeeeeeeeek:-) Ben strontjaloers... Heel veel plezier schat!

Ik ga je volgen....

Kus Teun

• 25 Januari 2006 - 21:23

Sonja:

Dag santje,

ik heb je vandaag naar Schiphol gebracht en vond je wel erg dapper hoe je daar zo in je eentje de doane door liep. Nu ik dit typ zul je volgens mij al bijna gaan landen. Veel plezier en geniet eerst maar eens van het strand. Het harde werken komt straks pas.

Kusjes Sonja

• 25 Januari 2006 - 21:55

Brandon:

Heej Suus,

Alvast prettige reis toegewenst. We willen snel de foto's van de ski-piste zien!!!;)