verhuisd! en naar aruba geweest! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van suzanne denters - WaarBenJij.nu verhuisd! en naar aruba geweest! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van suzanne denters - WaarBenJij.nu

verhuisd! en naar aruba geweest!

Blijf op de hoogte en volg suzanne

23 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

hallo!

Vorige week ben ik over verhuisd naar de yatobacoweg 20 a. Het is echt een heel leuk huisje in otrobanda.Een grote woonkamer met keuken eraan vast een badkamer en 2 slaapkamers. Alleen onze vorig bewoners hadden een hond en die sliep dus ook bij hun op bed! mijn hele slaapkamer stonk ernaar,echt heel ranzig!! Ik heb nu 2 nachtjes bij mijn huisgenoot geslapen en de kamer een beetje laten luchten.Dus vannacht voor het eerst in mijn eigen bed.(eigenlijk 2 matrassen op de grond! maar mijn baas gaat het regelen zegt ie....) ' s nachts lopen er allemaal hagedisjes over het dak heen een heel apart geluid maar het went!Ik heb donderdag mijn spullen al gebracht maar woon er pas vanaf maandag officieel in, omdat ik van het weekend in aruba was!

Het was echt super in Aruba. Iedereen vroeg naar de verschillen tussen aruba en Curacao.is een beetje moeilijk om te zeggen omdat ik op allebei de eilanden natuurlijk niet zo lang ben geweest. Maar ik vind Curacao was 'knusser' met al die gekleurde huisje, ondanks dat het een stuk groter is en aruba is wat moderner heel amerikaans, een lichtgevend rose casino echt zo lelijk dat het mooi werd!Maar de stranden zijn echt nog mooier dan in Curacao!
Het is maar 20 minuten vliegen je staat binnen een half uur weer buiten het vleigveld!
We hebben echt zo'n super weekend gehad! we zijn elke avond wezen uit eten,(wat trouwens een stuk duurder is dan hier!) tweede dag naar het noorden gegaan,naar de lighthouse, en 3de dag helemaal naar het zuiden dus je kan in 1 weekend het hele eiland rond! Veel mooie strandjes gezien en zaterdag avond naar de carnavals lichtparade geweest. Dat was zo indrukwekkend! alle kostuums gaven licht en met heel veel veren.En nog een aantal wagens met muziek en licht, erg leuk om mee gemaakt te hebben.

Nu maar afwachten of curacao ook zo'n mooi carnaval heeft!Want vrijdag komt Arnoud al weer hierheen, dus hij moet carnaval in Curacao gaan vieren ipv Aruba. Vrijdag begint de tienerparade en zondag is het echte carnaval! De optochten komen echt vlak langs mijn nieuwe huisje. Alle stoeltjes staan echt al weken klaar! Dus het word nog vechten om een plaatsje ben ik bang! Helaas moet ik vrijdag avond werken waarschijnlijk komt er geen kip! want het theater is niet eens bereikbaar. Ik heb speciaal een vergunning moeten aanvragen om er te mogen rijden!

Ik ben al druk bezig met mijn stageopdracht we zijn nu enquetes aan het houden onder stagiaires.We hebben er al stuk of 80 dus gaat de goede kant op.

ik ben vandaag vrij dus ga zo nog even lekker naar het strand. En de foto's... het is nog niet gelukt om te betalen op deze site duurt een aantal werkdagen dus na de carnaval komen ze er echt op!

kus suus

verhuisd bijna carnaval aruba

• 23 Februari 2006 - 22:30

Henk En Ria:

Wat een bofkont ben jij.
    Twee keer carnaval in een tropische temperatuur.En wij mogen hier naar de optocht kijken bij 4 graden en een schrale wind met de winterjas aan.Maar het is je wel gegund. Santje en Arnoud, heel veel plezier komend weekend en laat ons meegenieten via de foto's.
    Dikke kus, mama

• 23 Februari 2006 - 23:03

Anke:

Hey suusje super vet dat je ook even naar aruba bent geweest. Veel succes in je nieuwe huisje, maar met zo'n comfortable bedje moet dat lukken, ik bedoel jij kan zelf op cilinder vorminge kussen 'lekker' slapen! veel plezier x

• 24 Februari 2006 - 07:46

Sonja:

he Santje,

ik had al een vermoeden dat je het leuk had, want ik hoorde zo weinig van je. Geen bericht is goed bericht blijkbaar. Klinkt leuk dat carnaval. Ik ga naar Tilburg carnaval vieren. Al beter dan in Zevenaar, maar zal het vast niet halen bij Curacao. Veel plezier komend weekend. groetjes aan Arnoud.

• 24 Februari 2006 - 08:27

Brandon:

Heej Suus,

Laat dan maar ff weten of carnaval daar leuker is dan hier? Hou je het nog wel een beetje uit in het altijd koude Aruba?

• 01 Maart 2006 - 23:21

Caroline:

ik heb je stukje heel snel door gelezen.Hier is al laat en ik ben moe en daarom wou ik nog wat voor je typen. Bij ons ligt best wel veel sneeuw en erg koud, en veel wind. Met mij gaat het wel.Ik ben van de week gevallen uit bed,ik had even geen evenwicht meer en ik stond op en ik wou op de rechte voet gaan staan en de evenwicht deed raar en toen stond ik op de linkerbeen op de tenen ik zag even niks en toen vielde ik op de grond.Em ik heb last van mijn linkervoet en blauwe plekken en last van mijn rechteschouder arm en geen blauwe plekken.ik zal je brief nog rustig door lezen ik vind wel leuk dat je vriend er is en dat de canaval daar ook mooi is,ik ben in Zevenaar niet wezen kijken en het was hier op zondag 26 februari hartikke koud en ik geef er niks meer om. en zo doende wou ik je even vertellen.
    als je tijd heb moet je op je eigen op hotmail kijken ik heb wat gestuurd

he messie veel plezier daar.ik mis je wel hoor.

maak nog leuke dagen van daar en geniet er nog maarlekker dat heb je wel verdiend,dat je zo lanf vol gehouden hebt.
    veel liefs carolne xxxjes ik hoor nog wel. je als je tijd hebt om op de hotmail iets terug sturen.dag lieverd