staan er nu echt op! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van suzanne denters - WaarBenJij.nu staan er nu echt op! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van suzanne denters - WaarBenJij.nu

staan er nu echt op!

Blijf op de hoogte en volg suzanne

02 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

he lieve mensen!

Jullie worden vast gek van mijn berichtjes op jullie mail maar......
Kijk bij bericht 'eindelijk de foto's!!'
(2 berichten terug) en daar staan ze dan eindelijk! foto's van mijn huisje carnaval aruba etc. En nu voorlopig niet meer zeuren he! Dit was bijna een dagtaak! veel plezier met kijken

kus mij

• 02 Maart 2006 - 20:57

Moontje:

Heee girl, leukkkk al die fotootjes, je hebt het goed en heerlijk daar zo te zien en te lezen. Lekker zonnetje.. supermooie stranden... pfff.. stuur ons eens wat op daarvan, kunnen we wel gebruiken in die kou en al die sneeuwval! Verder hier erg druk met afstuderen, maak lange dagen, maar het einde is steeds meer in zicht woehoeee, maar nog wel ff behoorlijk hard werken. Carnaval was weer als vanouds.. toch maar als minnie, volgend jaar weer een nieuwe outfit hoor. Ben alleen op zaterdag geweest ivm mn werk, maar hij was weer fijntjes!! Succes met alles en tot al je berichtjes maar weer!! kusss

• 02 Maart 2006 - 20:58

• 02 Maart 2006 - 20:59

Moontje:

oepsie.. 2x geplaatst... ja je moet toch ergens in opvallen hè haha!

• 03 Maart 2006 - 13:28

Marlies:

Eyz meis! Echt super foto's! Ik heb ze allemaal op de computer gezet! Echt super om jou en Arnoud zo te zien!(lekkere rode koppies;)) Veel plz nog en hou ons op de hoogte! Kus Marlies en de rest van de crommelinnetjes;)

• 03 Maart 2006 - 17:21

Niekezzz:

Vettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!! Ziet er allemaal erg gaaf uit Suus, duidelijk een gevalletje van niks meer aan doen en volle bak van genieten! Die auto mag er trouwens ook prima wezen!!!

Duidelijk een mooi leventje dat je daar hebt!

Guhniet er nog ff van!

Dikke kus

Niek

• 05 Maart 2006 - 18:54

Henk En Ria:

We hebben er inderdaad lang op moeten wachten, maar de foto's zijn prachtig!Carnaval op Curacao is om jaloers op te worden. De auto ziet er trouwens op de foto nog aardig uit.Als je de gaten in de wegen een beetje vermijdt houdt hij het misschien nog uit tot september.
    Pas goed op jezelf en dikke kus, pap en mam

• 06 Maart 2006 - 20:52

Sandra Een Van De Zonnetjes:

Hoi suus, beetje laat maar ben net op tijd voor de foto;s.Het ziet er heerlijk uit alemaal en wat fijn dat je Arnoud al weer hebt gezien.Werk ze en tot gauw gr.san

• 06 Maart 2006 - 21:36

Sandra:

Hoi suus,
    Hoe is het dan daar ?Aan de foto;s te zien gaat het erg goed.Wat ziet het er allemaal geweldig uit en je collega;s lijken me ook gezellig,je bent in ieder geval lekker de boel aan het verkennen.Je was ook al na Aruba gevlogen stoer man.Is Arnoud daar ook al aan het werk?Hier gaat ook alles prima de studio draait lekker door en iedereen heeft de carnaval weer overleefd.Joke en marloes zijn weekje skieen Miranda had weekje carnaval en lin had lekker weekje vrij .Dus iedereen vermaakt zich wel .Wij zijn nu echt lekker gewend in ons heerlijke huis,en met de kids gaat het ook super.Die gaan als jij weer terug komt al na de basis school snel he.Oke suus dit was weer even een kort bericht uit het vol sneeuw vliegende koude Zevenaar. groetjes en xxx Sandra

• 12 Maart 2006 - 11:06

Peet:

Ha Suus,
    Wat veel foto's zeg. Zo krijg je een goed beeld van daar, leuk. Wij zijn net terug van de wintersport. Weten de mensen daar wel wat wintersport is? hi.
    Groeten Peet en Jo

• 12 Maart 2006 - 23:28

Caroline:

ik heb de fot's gezien ze zijn echt prachtig.Je hebt goed voor elkaar daar messie,en ik hoop dat je lekker gevierd heb .
    Heb je zelf ook nog zo kleding aan mogen trekken,
    dat zal wel dat zal mooi staan bij je.
    Hier in nederland is slecht weer af en toe de zon en sneeuw. Tussen 12 maart en 13 maart word s'nachts 10 min graden erg koud.Met mij gaat het wel weer. Je bdnt mooi bruin georden messie,ik vind de fot;s met je vriende ook leuk.
    dag lievrs we spreken nog wel op msn. ik mis je nog hoor maar ik ben ook blij dat het goed gaat daar met je.Daar ben ik zo blij mee. kusje van caoline.

• 12 Maart 2006 - 23:29

Caroline:

Heb je zelf ook nog zo kleding aan mogen trekken,
    dat zal wel dat zal mooi staan bij je.

• 19 Maart 2006 - 16:45

Moontje:

Hee waar blijven al je verhalen.. het is zo stil...? kussie

• 19 Maart 2006 - 19:28

he santje,

je fans in NL zijn actiever op jouw site dan jezelf. Wanneer komt er weer eens een update?

Nog precies een maand en dan kom ik je opzoeken. Begin maar alvast met aftellen.

kus Sonja

• 19 Maart 2006 - 19:28

he santje,

kus Sonja

• 19 Maart 2006 - 19:29

Sonja:

mmm, ik heb hetzelfde probleem als andere bezoekers blijkbaar. Lijkt niet te plaatsen en dan opeens 2x.