Nieuw land, nieuw telefoonnummer - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van suzanne denters - WaarBenJij.nu Nieuw land, nieuw telefoonnummer - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van suzanne denters - WaarBenJij.nu

Nieuw land, nieuw telefoonnummer

Blijf op de hoogte en volg suzanne

29 December 2008 | Bolivia, La Paz

Hey lieve mensen,

Hebben jullie een leuke kerst gehad?

Inmiddels zijn we al enkele dagen in Bolivia. Het werken in het weeshuis was een aparte, interessante en leuke ervaring. De directrice hebben we met de kerst niet gezien. De mensen uit de buurt aten de dagen ervoor het is erg druk geweest. Op de 24ste, de belangrijkste dag hier met kerst, was er niemand in het weeshuis. De jongetjes waren voor een tv neergezet met hele foute actiefilms, erg triest...We hebben ze een beetje afleiding kunnen geven.'s Avonds zijn we naar de plaza gegaan er was veel vuurwerk, een aparte ervaring. Kleine kindjes liepen met de grootste vuurpijlen rond. Overdag waren er overal kraampjes. De dag erna hebben we bananen en snoepjes voor de jongens meegebracht. De 25ste 's avonds zijn we met de nachtbus vertrokken naar Copacabana in Bolivia. De volgende dag een boot gepakt naar een klein schitterend eiland, Isla del sol. Hier hebben we de nacht doorgebracht en genoten van de zonsondergang met een flesje wijn. Nu zijn we 2 dagen in Bolivia.

en een nieuw land betekent een nieuw telefoonnummer. Deze keer hopelijk meteen de goede!
0059173223664

Nog een klein detail, in bolivia is het een uur later dan in Peru (Ook wij waren het even vergeten toen we de boot moesten halen...} Dus het is hier 5 uur vroeger dan bij jullie!

Wij wensen jullie Alvast een hele fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2009!

Veel liefs van ons

• 30 December 2008 - 07:12

Anke:

Hey! Kerst overleefd, rond en gezond...op naar oud en nieuw met een nieuwe baan moet dat lukken :-)

Veel plezier in Bolivia! dikke kus

• 30 December 2008 - 07:27

Sonja:

he Santje,

ik ga je morgen proberen te bellen.

Heet dat weeshuis trouwens iets van regenboogkinderen in het Spaans? Heb gisteren iemand gesproken die daar geweest is.

• 30 December 2008 - 08:18

Renaat:

Hej Suus,

Dat is een bijzondere kerst geweest voor jullie! Hier was kerst gezellig maar KOUD!!!! Het is hier zo verschrikkelijk koud, geen weer om te werken maar lekker de hele dag in je bedje te blijven liggen. Maar helaas, dat zit er niet in haha. Ben benieuwd wat Bolivia jullie allemaal zal brengen. Waren jullie trouwens niet van plan om macchu pichu te bezoeken in Peru? Niets over gelezen, of waren jullie veel te druk met Spaanse les dat het erbij ingeschoten is?

Anyway, heel veel plezier in Bolivia en alvast een fijne jaarwisseling!

Kus

• 30 December 2008 - 08:23

Peet En Auke:

Heey Suus en Arnoud,

Wat een leuke verhalen om te lezen allemaal!!

Wij wensen jullie vanuit een koud Nederland een heel mooi 2009 toe!

Liefs Peet en Auke

• 30 December 2008 - 10:20

Duco En Ina:

fijn weer een berichtje van jullie te ontvangen. Hebben jullie onze foto per mail gezien? Bellen snel.

Liefs!

• 31 December 2008 - 19:32

Suzanne & Robert:

Hoi Suzanne & Arnoud,

Hier een bericht van jullie medebackpackers in La Paz. We zouden vanavond om 21 uur afspreken op de brug bij Plaza San Francisco. Heb alleen geen mailtjes van jullie gehad. Waarschijnlijk hebben jullie het verkeerde emailadres, hierbij het juiste: suzepuus@hotmail.com

Hopelijk tot vanavond!

Robert en Suzanne

• 02 Januari 2009 - 11:40

Erwin:

Hey Suus,

De beste wensen voor 2009!

Leuk om de verhalen te lezen en de foto's te zien, veel plezier verder weer!

Groeten,
    Erwin

(Randstad inmiddels waarschijnlijk helemaal vergeten? ;-)

• 04 Januari 2009 - 22:55

Steije:

Hey Arnie en suzan,

Jullie nog een gelukkig nieuw jaar gewenst!
    Het blijft leuk om jullie verhalen te volgen...

Steije

• 11 Januari 2009 - 16:57

Fioon & Mennold:

Hey lieverds! hoe gaat het met jullie? het is alweer bijna tijd voor een nieuw bericht! Hier gaat alles goed. Heb er weer een drukke werkweek opzitten. Nu wordt het gelukkig weer wat rustiger na maandenlange drukte, ook in het weekend en avonden. Vanaf donderdag gaat mijn vaste contract in! :-D Mennold moet deze maand nog 2 tentamens doen, wanneer hij deze haalt, dan is hij geslaagd!
    We houden jullie op de hoogte..
    much love, van ons...